Op een mooie zondagvoormiddag (12 augustus) vertrokken 7 lopers in het Leenderbos voor een 'langere duurloop'. De doelstelling was: 1,15 u trage duurloop, maar het werd 1,25 u.

Onder een stralende zon startten onze favorieten in de 10 km. Op de straat is het altijd nog wat warmer dan in de bossen, maar toch hebben ze ervan genoten.

In Duitsland werden alle hitterecords verbroken: de hoogste temperatuur ooit gemeten was 40,1 °C. Bij Daan in de auto werd het 42°, maar gelukkig stammen we af (in een ver verleden) van tropische diersoorten. Wij konden er dus wel tegen.

Hartelijk dank aan Suzy, T-C en Lieze voor het voorbereiden en organiseren van dit zomerkamp voor onze jeugdatleten, het was af! Natuurlijk ook dank aan de trainers die meegeholpen hebben: Brecht, Stijn, Lieze, Suzy, Louis en T-C.

Om van de zon te kunnen genieten, hoeven we niet weg te gaan! Maar wel om eens in een andere omgeving te trainen, met andere atleten en vooral om meer te trainen, trekken we de wijde wereld in.

Op een mooie zomerdag in Genk (juni) liepen onze benjamins jongens zomaar een nieuw Limburgs record in de 3 x 600 m. Limburgs snelste lopers zijn nu: Jens Van Duffel, Mathias Weltens en Lander Loomans.

Dit Limburgs kampioenschap werd op zaterdag 26 mei in Lommel georganiseerd en verliep in bloethete omstandigheden. Dat verklaart wellicht het beperkt aantal deelnemers.

Op 26 en 27 mei nam onze clubgenoot Lamine Guisse voor het eerst deel aan het Vlaams kampioenschap meerkamp in Herentals.

Pagina's

Onze partners:

GeboersSport