Lees meer

Met 12 atleten, 1 trainer en 4 auto's (met bestuurder) reisde een SACN-gezelschap vorige zondagmiddag af richting Gent. Drie ploegen deden er mee aan de 4 x 200 m: cadetten meisjes, cadetten jongens en scholieren meisjes.

Lees meer

Meer dan 41 SACN-atleten kwamen aan de start in Lommel, onder een azuurblauwe hemel. 'Meer' verwijst naar de kangoeroes, van wie geen uitslag gemaakt wordt.

Lees meer

Op dit kampioenschap in Gent werd SACN vertegenwoordigd door één atleet: Max Vlassak. Bij het kogelstoten, tussen de andere krachtpatsers, hield Max meer dan behoorlijk stand. Hij stootte zijn kogel 16,04 m ver en bleef zo slechts 5 cm onder zijn persoonlijk record.

Lees meer
Lees meer

Aprill Verkoyen heeft zich dit weekend nog eens getoond en hoe! Ze had de vaste wil om haar PR (en CR) kogelstoten aan te scherpen, na de matige prestatie op het PK (10,60 m). Zaterdag (10 februari) nam ze in Tienen deel aan het kogelstoten.

Lees meer
Lees meer

We startten met lichte sneeuwval, maar dat hoort nu eenmaal bij de winter. 40 clubleden streden voor de fel begeerde titels en met succes!

Lees meer
Lees meer

De SACN-kleuren werden hier verdedigd door onze 'atleet-van-het-jaar' Max Vlassak.
​Vooraf had hij dit seizoen de vijfde beste jaarprestatie laten optekenen, dus een podiumplaats zou uitzonderlijk goed zijn. We zouden al tevreden zijn met een nieuw PR en clubrecord.

Lees meer

Pagina's

GeboersSport

Geboers Sport