1. Wedstrijduitrusting

Bij deelname aan een officiele wedstrijd en bij een podiumhulde, wordt verwacht dat je in clubuitrusting bent.  De wedstrijduitrusting is voorzien van het SACN-logo en uitgevoerd in het blauw – rood – witte kleurenmotief.  Volgende kledij wordt aangeboden
- Singlet (wedstrijdshirt kinderen/volwassenen) : 35,00 euro

- Croptop : 40,00 euro

(prijzen d.d. 10/2022)

 

 

 

2. Clubuitrusting

Om het clubgevoel te versterken wordt volgende kledij aangeboden.  De bovenkledij is voorzien van het SACN logo.  Als club stellen wij het zeer op prijs, dat atleten voor en na de wedstrijd deze uitrusting dragen.
- Blauwe sweater met kap , waarop op de rugzijde je naam wordt gedrukt : 40 euro

(prijzen d.d. 10/2022)

 

 

3. Sportkledij

Geboers sport biedt een sportkledij van de ERIMA lijn aan.  Deze is van een hoogstaande kwaliteit en wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen.  De artikels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. 

4. Bestellen van kledij

  • De wedstrijduitrusting en sweater met kap kan besteld worden door een mail te sturen naar de kledingverantwoordelijke.  Voor deze kledij zijn steeds pasmaten beschikbaar.  Na betaling, wordt de kledij besteld.  Na levering word je verwittigd en kan je de kledij ophalen aan de atletiekpiste.
  • Overige kledij
    • Er wordt een eerste pasdag georganiseerd bij de start van het winterseizoen en een tweede pasdag bij de start van het zomerseizoen.  Tijdens deze pasdagen kan je de bestelling doorgeven.  Na betaling zal de kledij enkele weken nadien geleverd worden en kan ze afgehaald worden aan de atletiekpiste.
    • Indien je kledij op een ander ogenblik wil bestellen, moet dit rechtstreeks gebeuren bij de leverancier, nl. Geboers Sport http://www.geboerssport.be/ .  

Kledingverantwoordelijke : Myriam Adriaens:  myriam.adriaens@telenet.be