Op deze jaarlijkse huldiging waren we met meer dan 200 aanwezigen. Voor een groot deel van hen was het al de tweede activiteit van de dag, want de jeugd had er in de namiddag al een spelnamiddag op zitten. Sommige kampers, spurters en lopers hadden hun beentjes onder tafel gestoken bij Mister Ribs. Op het clubfeest zelf was Magda Leyssen alweer de drijvende kracht achter de versnaperingen die we voorgeschoteld kregen.
​Talrijke kampioenen werden gehuldigd (meer dan 70). Als speaker Willy Molemans ook nog eens alle prestaties had moeten opsommen, was hij nu ongetwijfeld nog bezig! Daarom werden alleen de genomineerden voor de titel van 'Atleet van het jaar' genoemd met al hun prestaties, zelfs al waren er dat dit jaar erg veel (31 topatleten).
​De titel van 'Atleet van het jaar' ging dit seizoen naar Lieve Palmans (​op de foto met haar trainer Johan Stinckens), met de volgende motivatie:

Lieve, behorend tot het geslacht van de Palmansen, heeft de lopersgenen meegekregen via de moedermelk. Talent kan je niet kopen, je krijgt het van moeder natuur mee. Als je dan ook nog de wilskracht en een sterk lichaam hebt, is dat de ideale mix om optimaal te presteren, zelfs als je de 45 gepasseerd bent. Van al haar topprestaties dit jaar springt de Belgische marathontitel (W45) er boven uit. Ze heeft er voor moeten vechten, is heel diep moeten gaan, maar het loonde de moeite. Proficiat, Lieve!

​Na de huldiging werd er nog een tombola georganiseerd, waarbij zowat iedereen prijs had. Kato Vandervelden ging met de hoofdprijs lopen: een Polar horloge/hartslagmeter, geschonken door Yves Courreaux. Nu loopt ze dus nooit meer verloren.
​Zoals het een feest van sportlieden betaamt, konden we de deuren sluiten rond 23 u, tevreden terugkijkend op een geslaagd clubfeest en uiteraard ook een geslaagd sportjaar.
Gelukkig nieuwjaar!
​SACN

GeboersSport

Geboers Sport