Op zaterdag 29 april kwamen we met 18 enthousiaste meisjes aan in Tessenderlo. Op alle proeven waren we zo vertegenwoordigd. We kunnen spreken van een geslaagde teamspirit, maar toch konden we niet echt veel podiumplaatsen veroveren. In het kogelstoten liet Aprill Verkoyen (zie foto) haar superkrachten zien door met 9,11 m een tweede plaats te behalen. Op de 300 m werd ze vierde en in het speerwerpen wist ze met 23,30 m ook een heel mooie vierde plaats te versieren.
​Op de 1000 m lieten Julie Swinnen en Floor Vliegen zich zeker opmerken met een vierde en een vijfde plaats. Een vijfde plaats was er ook voor Kato Vandervelden in het hoogspringen (1,38 m). Bij de pupillen was Indy Lagarde de eerste SACN'er met de vijfde plaats.
​SACN bewees zijn teamwaarde in de estafettenummers: bij de 4 x 80 m (min) haalden Anouk Loots, Aprill Verkoyen, Sanne Loots en Kato Vandervelden zelfs de eerste plaats. Voor Julie Swinnen, Lies Hermans, Lies Verheyen en Floor Vliegen werd het de tweede plaats. In de 4 x 60 m (pup) werd het opnieuw een overwinning voor Kyani Joosten, Tahnée Vandebroek, Lara Dujourie en Erin Hermans. De ploeg van Indy Lagarde, Sare Smids, Nel Vliegen en Kaat Van der Wielen werd 6de.
In de eindstand haalden we de 8ste plaats (of zevende als gevolg van een verkeerde telling?)
​Bedankt aan de Looise organisatie en aan iedereen die er een voortreffelijke dag van maakte.
 

 

GeboersSport

Geboers Sport