Op ons jaarlijkse clubfeest (donderdag 28 december, Sint-Huibrechts-Lille)) werd teruggeblikt op een zeer geslaagd sportjaar.
​'s Namiddags organiseerden onze jeugd en de jeugdtrainers een spelnamiddag, waaraan een kleine 50 jeugdige atleetjes deelnamen. Zowel zijzelf als hun trainers spraken van een leuke bedoening.
​Ook 's avonds, tijdens het kerstfeest met kampioenenhuldiging, kwamen er meer SACN'ers opdagen dan vorige jaren: met 150 staken we de benen onder tafel voor drankjes en hapjes. Graag onze dank hiervoor aan de werkende bestuursleden die we rond zagen lopen, maar ook aan het werkende bestuurslid dat we niet zagen, wegens aan het werk in de keuken: Magda Leyssen.
​Onze wedstrijdatleten kregen dit jaar een regen- en windjack (natuurlijk in het blauw en met ons SACN-logo). Ze werden gefotografeerd door An Kerkhofs, waarvoor ook onze dank. Speaker Willy Molemans wist alles mooi aan elkaar te breien, tot en met het hoogtepunt van de avond: de bekendmaking van de 'atleet-van-het-jaar'. Deze eer viel Max Vlassak te beurt, voor de tweede maal in zijn nog jonge carrière.
​Na een korte pauze volgde dan nog een grote tombola, waarbij echt iedereen een prijs(je) kreeg. Daarna bleven de meesten niet echt lang meer hangen, wat begrijpelijk is voor sporters, van wie er ook velen met de wagen waren. We konden dus snel beginnen met alles op te ruimen.

Het was weer een mooie afsluiter.
​Sportieve groeten en dat 2018 jullie alles moge brengen dat je maar wensen kunt.
​Louis

GeboersSport

Geboers Sport