Kampioenenhulde SACN

Ons kerstfeest verliep in elk geval anders dan andere jaren. En de aanwezigen vonden het ook een verbetering, vooral omdat het een levendig feest is geworden. Wij danken dan ook de initiatiefnemers: Daan, de jeugdtrainers, Katleen en heel wat atleten. Onze voorzitster, Saskia, had zelfs iemand uit het hoge noorden uitgenodigd, iemand met een lange witte baard (en het was niet Sinterklaas!). Het werd dus een gezellige avond, onderbroken door de huldiging van onze kampioenen, twee keer een muzikaal optreden van enkele atleten en 'Da,Ta,Ta' van onze jeugdatleten en hun vertrouwde kampdans. 's Namiddags waren een aantal jeugdtrainers al aan de slag geweest met een 30-tal atleten op de spelnamiddag onder leiding van T-C. Ook dat was een schot in de roos.
De titel 'Atleet van het jaar' ging dit keer, onder luid applaus, naar Suzy Tijskens. Zij was al eens 'atleet van het jaar' in 1992, maar bouwde nu een tweede carrière uit als Master. Proficiat, Suzy! Op de foto zie je al onze genomineerden, met in het midden de 'atleet-van-het-jaar'.

Meer moet zo'n clubfeest niet zijn, het mag natuurlijk wel. We kijken dus al uit naar volgend jaar en wensen de SACN'ers die al aan het volgende seizoen bezig zijn veel succes!
SACN