Estafetten Gent 2019

Een dag voor de wedstrijd was het nog even stressen. Mijn wagen zat met een grote scheur in de voorruit en ik vond het risico te groot om hiermee nog op en neer naar Gent te rijden. Dus op zoek naar een vervangchauffeur. Gelukkig stelde Louis zich kandidaat.
De helft van de atleten ging voor de estafette ook nog een 60 m sprinten. Dit was perfect haalbaar, aangezien er 1,5 uur tussen zat. Bovendien is dit een goede training, aangezien je op training zelf nooit zo maximaal kunt gaan als in een echte wedstrijd.
Ongelooflijk, maar waar: iedereen brak zijn persoonlijk record!
- Sasha Sijbers: 7.60 (nieuw clubrecord, en een podiumplaats!)
- Boy Lorist: 7.81
- Maximiliaan Serbrock: 7.81
- Anouk Loots: 8.52
- Kato Vandervelden: 8.81
- Lies Hermans: 8.94
- Kyrah Winters: 9.39
- Robbe Maes: 9.97

Hierna kwamen de estafettewedstrijden eraan. Dit jaar had ik voor het eerst een 'luxeprobleem'. In de afgelopen acht jaar kon ik nog nooit twee teams samenstellen. Dit jaar lukte dat voor het eerst bij de cadetten meisjes.
- Team één: Anouk Loots, Sanne Loots, Lies Verheyen en Kato Vandervelden. Zij werden 15de van de 30 teams met 1.57.15 (nieuw clubrecord!)
- Team twee: Fleur Cruys, Kyrah Winters, Aprill Verkoyen en Lies Hermans. Zij werden 21ste in 2.01.69.
- Cadetten jongens: Ruben Allaert, Robbe Maes, Sasha Sijbers en Jasper Hermans. Zij werden 12de van de 13 teams met 1.54.85.
- Scholieren jongens: Jasper Leendertse, Giel Segers, Maximiliaan Serbrock en Boy Lorist. Ze waren gebrand op een podiumplaats, maar moesten zich tevreden stellen met een mooie vierde plaats in een tijd van 1.41.39 (nieuw clubrecord!).

Daan