Veldloop Bree 2019

We zijn nog nooit zo goed begonnen aan het veldloopseizoen! Wat moeten de andere clubs wel van ons denken? Op bijna elk jeugdpodium stond een SACN-jeugdatleet. En dit voor de vierde veldloop op rij!
Ik was er zelf niet bij op dit SACN-feest in Bree, maar aan de uitslag te zien: bingo! Ik las dat verscheidene SACN-atleten hun eerste overwinning van het seizoen behaalden, terwijl anderen die al eerder een of meerdere keren goud behaalden, nu op een andere podiumplaats eindigden of er net naast vielen. Hier zijn onze podiumplaatsen in Bree:
Nienke Stessens (zilver), Jelte Put (goud), Brecht Boonen (brons), Mien Vliegen (brons), Lander Loomans (goud), Mathias Weltjens (brons), Dieuwke Claes (goud), Witse Vandeweyer (zilver), Lara Dujourie (brons), Julie Swinnen (goud), Mirthe Drijkoningen (brons), Lieve Palmans (goud). Met deze vijf overwinningen in Bree komen we dit seizoen aan 20 zeges in 4 wedstrijden: geen slecht gemiddelde! Op de foto zie je Gitte Overath (nr. 18).
Proficiat aan alle SACN-deelnemers, dus aan alle 48 jeugdatleten en de 23 SACN'ers vanaf cadet. Jawel, we namen deel met 71 atleten van onze club.
Hoofdtrainer Louis Geboers