Dagboek Louis 18

29 april: morgen voor de eerste keer een SACN-videobestuursvergadering. Ik weet nu hoe het werkt, met de nodige instructies van onze voorzitster Saskia!
Even gaan fietsen vandaag en 'zeiknat' geworden, dat was ik niet meer gewend.
Ik en wij zitten nog steeds te wachten op de mogelijkheden die de Vlaamse Atletiekliga (VAL) ons gaat aanreiken, om de SACN-werking weer te kunnen opstarten!
België heeft nu meer dan 7500 coronadoden!

30 april: 5000 coronadoden, 22 000 coronadoden, 200 000 coronadoden... Het zijn maar cijfers. Tot er iemand is die je goed kent bij de club, de vriendenkring en/of familie, die besmet is met het coronavirus of erger. Dan pas wordt het echt realiteit!
In de USA zijn er nu meer coronadoden (60 000) dan in de hele Vietnamoorlog!!

Op deze winderige, natte dag een rondje gaan lopen, 1 u 30' genoten van de Hamontse bossen en 'oeps!', een stukje in het verboden land (Nederland) gelopen!

19.30 u: SACN-videobestuursvergadering. De belangrijkste beslissing is dat we geen SACN-trainingen organiseren tot en met 31 mei. Zo 'videovergaderen' is toch wel speciaal: sommigen zitten gestrest (zo lijkt het toch) naar hun scherm te staren en anderen doen net alsof ze thuis zijn!

Wereldwijd: 228 000 coronadoden. Italië, Frankrijk, UK en Spanje hebben allemaal meer dan 25 000 coronadoden te betreuren.

De beslissing of de stages en kampen kunnen doorgaan wordt door de verantwoordelijke ministers pas genomen op 30 mei.

Ik loop al enkele maanden rond met een tenniselleboog (dacht ik), maar nu blijk ik een... golfelleboog te hebben! De laatste keer dat ik zo'n stok om minigolf te spelen heb vastgehad is ook alweer een jaar geleden. Van 'overbelasting' kun je dan niet spreken, denk ik. Ik wist zelfs niet dat een 'golfelleboog' bestond! (foto: Kees Thies)

Wordt vervolgd...