Bestuursmededeling SACN 2020

Vanaf maandag 4 mei zal de atletiekpiste in Dommelhof opnieuw geopend zijn en zal je kunnen parkeren op het domein. Weliswaar met de volgende richtlijnen:

- fysieke activiteit in open lucht is toegestaan met maximaal twee personen, naast de mensen die onder hetzelfde dak wonen, op voorwaarde dat de fysieke afstand (1,5 m) altijd gerespecteerd wordt. Dus: jezelf + 2 of meer gezinsleden onder hetzelfde dak + 2 anderen.
- het zal ook toegestaan zijn om andere contactloze sporten te beoefenen in de buitenlucht.
- toegang tot kleedkamers, gemeenschappelijke douches en cafetaria is nog altijd verboden.
- de algemene regels inzake 'social distancing' en hygiëne blijven vanzelfsprekend van kracht voor, tijdens en na de sportactiviteit.

Niettegenstaande het feit dat atletiek een van de sporttakken is die in beperkte mate weer opgestart kunnen worden, heeft het SACN-bestuur beslist om de trainingen te annuleren tot en met 31 mei, wegens de hogervermelde richtlijnen en een aantal bijkomende beperkingen vanuit de VAL (Vlaamse Atletiekliga), zoals: geen trainingen voor risicogroepen en geen trainingen in spelvorm of met partneroefeningen.
Het bestuur werkt samen met de trainers en Dommelhof om na te gaan wat praktisch haalbaar is om toch op een of andere manier trainingen aan te bieden.
Uiteraard kun je altijd je trainer contacteren voor bepaalde trainingsadviezen.
Mocht je andere vragen hebben over de werking van de club in deze speciale periode, aarzel dan niet om een bestuurslid te contacteren.

Het SACN-bestuur