Coronamaatregelen SACN september-oktober

Voor ouders: maak correct gebruik van de 'kiss-and-ridezone', zodat er geen samenscholing plaatsvindt aan de parking. De jeugdtraining begint om 18.00 u en eindigt om 19.20 u. Na de training: onmiddellijk de piste verlaten! Er worden geen ouders toegelaten aan de piste tijdens de trainingen. Als je toch (als ouder) aan de piste moet zijn, geldt er een mondmaskerplicht en blijf je zo kort mogelijk aan de piste.

Voor trainers en atleten: een goede handhygiëne blijft belangrijk. Was je handen dus steeds voor en na de training en maak gemeenschappelijk sportmateriaal altijd schoon voor en na het sporten. Er geldt ook een registratieplicht: de contactgegevens van elke atleet en bezoeker (of deelnemer) per huishouden worden geregistreerd in het kader van de 'contact tracing'.
De trainingsbubbel bestaat nog steeds uit maximaal 50 personen (incl. de trainer). Bij de laatste jeugdtraining waren we met meer...
Vanaf nu gaan we weer werken met twee verzamelplaatsen bij de jeugd: bij het begin van de training verzamelen de kangoeroes, benjamins en recreanten aan de polsstokmat. De pupillen en miniemen verzamelen bij de verspringbak.
Als de training begint, zijn de groepen sowieso kleiner dan 50 atleten!
Er wordt eenrichtingsverkeer in de accommodatie voorzien door een aparte in- en uitgang te gebruiken (dit staat goed aangegeven).

Sportieve groeten

Hoofdtrainer SACN
Louis Geboers