exit

In de voorbereiding naar de versoepeling van de coronamaatregelen, werd binnen SACN een herstartplan opgesteld.  Nu de veiligheidsraad de maatregelen in verband met sporttrainingen bekendgemaakt heeft, werd het plan gefinaliseerd.

In overleg met Dommelhof en om ons zelf goed voor te bereiden en af te stemmen met de verschillende trainers, zal de eerste herstartfase ingaan op 2 juni.  In deze fase zullen nog geen trainingen gegeven worden aan kangoeroes, benjamins en pupillen.

Het aantal trainingen van de andere groepen wordt beperkt en trainingstijden werden aangepast om het aantal atleten te beperken en de verschillende generaties zoveel mogelijk gescheiden te houden.  De betrokken atleten ontvangen nog specifieke richtlijnen, die zullen gelden in deze fase.

Na gunstige evaluatie van de 1e fase en indien er geen nieuwe beperkingen opgelegd worden door de veiligheidsraad, zullen de trainingen stelselmatig uitgebreid worden.

Zit je met vragen, aarzel dan niet om iemand van het bestuur te contacteren of stuur je vraag door naar sacn@atletiek.be

Het SACN-herstartteam