Jeugdtraining SACN

Met maar liefst 127 jeugdatleten waren ze komen opdagen en er waren 7 trainers ter beschikking om onze jeugd te begeleiden. Kortom, het zag er weer heel positief uit!
We moesten wel nog in 'luchtbellen' trainen van maximaal 20 atleten. Als je dan voldoende trainers hebt, is dat geen probleem. Iedere groep ging naar de afgesproken verzamelplaatsen om 'ontsmet' te worden door de begeleidende trainers. In de ideale wereld zouden we 8 trainers moeten gehad hebben, maar met 7 was het ook wel te doen. Hierdoor had Jan Sleurs als enige een groep van 21 atleten (benjamins) onder zijn hoede. Gelukkig heeft Jan ervaring en inzicht genoeg om deze belhamels in toom te houden.
Veel mensen staan er niet bij stil, maar elke training 8 gemotiveerde trainers in lijn brengen is in deze tijden niet zomaar normaal. De meeste clubs zijn blij als ze al 4 jeugdtrainers op het terrein krijgen. Als je dan ook nog kijkt naar de kwaliteit die onze trainers hebben: ook daar kunnen de meeste clubs een puntje aan zuigen.
Een zeer tevreden SACN-hoofdtrainer
Louis