SACN vrijwilligers

Vele amateurverenigingen draaien voor 100 % op vrijwilligers, ook SACN. Wegens corona hebben veel van deze waardevolle helpers al meer dan een jaar de club en haar leden niet meer kunnen voorthelpen. Op steeds meer websites van andere clubs valt te lezen dat oud-gedienden worden bedankt voor hun diensten, omdat ze bijvoorbeeld zelf hebben aangegeven niet meer opnieuw te willen starten als de club opnieuw in actie komt. Oudere leden en vrijwilligers (met veel ervaring) haken nu af en er komen bijna geen jongeren die de openstaande vacatures willen opvullen.
Dan zijn wij (SACN) eigenlijk nog "bij de goei"!
Een gezonde club heeft vrijwilligers nodig, op wie ze altijd kunnen rekenen. Ook helpers-voor-één-dag zijn hard nodig.
De eerstvolgende keer dat we jullie nodig hebben is op onze meeting voor kangoeroes en benjamins op zondag 13 juni! Meer info volgt.

Ons ledenaantal is al jaren stabiel: tussen de 250 en 300 leden, ons trainerscorps telt 30 trainers en heeft een gemiddelde leeftijd van 36 jaar, ons bestuursteam (12 leden) is gemiddeld 51 jaar en ons jurycorps is gemiddeld 59 jaar jong. Hiermee zitten we heel goed en zijn we klaar voor de toekomst. Kijk eens naar de andere clubs in onze regio: ik kan je bijna garanderen dat de gemiddelde leeftijden allemaal hoger, soms fors hoger, liggen dan bij ons.

Het blijft een kwestie van hard werken en toekomstgericht blijven denken.
Nogmaals hartelijk dank aan al onze vrijwilligers: zonder jullie inzet was dit onmogelijk.
In deze mooie club zie ik het de komende jaren wel zitten.

Hoofdtrainer SACN
Louis