Lightrun SACN 2021

"Je krijgt het weer dat je verdient..." schreef Daan zelf op Facebook. Dan is de organisator van de lightrun toch wel erg stout geweest... Vanaf de eerste minuut bij de opbouw tot de laatste minuut bij de afbraak: regen, regen en nog eens regen. Dat was natuurlijk een dikke streep door de rekening van deze organisatie voor het goede doel (WZC Sint-Jozef). Als je dan bedenkt hoeveel tijd Daan Stevens erin gestoken heeft gedurende dagen en maanden, dan is het natuurlijk doodjammer dat de opkomst toch wat tegenviel: een 100-tal lopers en wandelaars.
Langs deze weg danken wij de (natte) vrijwilligers die deze dag in het getouw waren en ook de (iets minder natte) die tijdens het hele gebeuren alles in goede banen probeerden te leiden.
Dat door de regen nog meer dingen 'in het water vallen', bleek uit de moeilijk aansteekbare kaarsen op de piste die om de haverklap uit regenden en ook uit de vele plassen op het parcours door de Scoutsrally. Aan de A24 was er zelfs een beek buiten haar oevers getreden. De lopers van de 3,5 en de 7 km hebben er dus natte voeten aan overgehouden.

Nogmaals dank aan alle helpers. Het kan niet altijd prijs zijn!

Een natte medewerker