Vlaams kampioenschap cad/schol in Gent

In het verre Gent belandden we met vier atleten van SACN. Onze 400 m-loopsters mochten als eersten het 'veld' in. Lopke Zentjens (zie foto?) werd mooi 2de in haar reeks en Jinte Palmans liep sneller dan ooit tevoren, met een nieuw clubrecord tot gevolg (1'01"10). Het podium komt langzamerhand in zicht!
?Jacey Coene maakte het spannend door op de beginhoogte tweemaal af te springen, maar derde keer, goede keer en zo was ze vertrokken. Met zes atleten overschreden ze 1,61 m. Vier van hen kwamen niet over deze hoogte en Jacey was er daar een van. Opmerkelijk: de drie anderen hadden allemaal brons. Toch een mooie wedstrijd van Jacey, met haar PR had ze zeker goud gehaald.
?Het beste moest echter nog komen. Lamine Guisse ging zich uitleven bij het hink-stap-springen. Hij legde alles wat hij in zich had in zijn eerste sprong: een nieuw clubrecord (11,38 m) en uiteindelijk was er maar één atleet die een beetje verder kwam. Lamine mocht dan ook zijn eerste Vlaamse zilveren medaille in ontvangst nemen.
Proficiat, atleten en trainers, knappe prestaties!
?Louis