Bosloop Reppel

Het 'intergemeentelijk recreatief bosloopcriterium' 2018 startte zondag 23 september in Reppel (Bocholt). Ondanks verontrustende weersvoorspellingen en 'code oranje' ondervonden de honderden lopers nauwelijks hinder van de (lichte) regenval. Van stormwind was zelfs helemaal geen sprake en dus kon iedereen ongestoord en op eigen tempo de 3-6-9 of 12 km volmaken. Wij herkenden o.a. Lien, Inge en Willy Molemans, Björn Peeters, Jill Janssen en Marina Pinxten die SACN vertegenwoordigden. Uitslagen worden in deze boslopen niet opgemaakt en prijzen zijn er ook al niet, het gaat louter om het plezier van het lopen. Wie aan minstens vijf van de zeven boslopen deelneemt, ontvangt bij de laatste loop een aandenken.

De volgende boslopen in dit criterium zijn: Gruitrode (30/09), Opglabbeek (21/10), Peer (4/11), Opitter (18/11), Opoeteren (25/11) en Kinrooi-Geistingen (16/12), telkens op zondagvoormiddag om 10.15 u.

Na afloop van dit eerste bosloopcriterium start dan het 'Teutenbosloopcriterium', met boslopen in Hamont, Neerpelt-Herent, Lommel, Overpelt, Neerpelt-Dommelhof en Sint-Huibrechts-Lille in het voorjaar van 2019. 

Deze boslopen zijn ideaal voor beginnende lopers en loopsters die wat drempelvrees hebben om aan een 'echte' wedstrijd deel te nemen.

Succes!

W. Molemans (23/09/2018)