VK CAD-SCHOL indoor 2020

Dit indoorkampioenschap vond plaats in Gent op 19 januari 2020.
Wat een begin: meteen raak! Sasha Sijbers sprong naar de Vlaamse titel bij de scholieren met een sprong van 6,72 m. Dit is meteen ook een nieuw clubrecord! In zijn tweede wedstrijd legde hij beslag op een tiende plaats, maar alleen de acht snelsten plaatsten zich voor de finale op de 60 m.
Anouk Loots (cadet) was onze tweede atleet in de Gentse arena: op de 60 m spurtte zij naar een tijd van 6"32. Bijna een nieuw clubrecord, het scheelde maar 5 honderdsten van een seconde. In de 200 m won Anouk haar reeks, ze werd daarmee 12de in de eindstand.
Bij de 60 H kwam Kato Van der Velden (cadet) in actie: ze spurtte met een tijd van 9"71 naar een 11de plaats. Kato deed ook mee aan het hoogspringen, waar ze 8ste werd.
Als ik de polsstokuitslagen bekijk, rijd ik volgend jaar zeker met onze polsstokken naar Gent, want podiumplaatsen zijn dan zeker!
De tweede medaille voor SACN werd behaald door Aprill Verkoyen (cadet) in het kogelstoten: een derde plaats met een heel goede uitschieter van 11,56 m. In het verspringen werd ze dan ook nog eens 7de.
Met 1'01"88 op de 400 m liep Lies Verheyen zich prachtig naar een 8ste plaats.
Mirthe Drijkoningen (scholier) sprong nog naar een derde medaille op deze mooie dag: met een zeer verdienstelijke 1,61 m haalde ze brons. In haar 800 m werd ze 7de.

En zo gaan we er ieder jaar op vooruit!
Proficiat, atleten en trainers.
SACN