Kerstman bij SACN

De goede sint zit, als alles goed is, weer in Spanje. Maar daar komt die andere 'kabouter' al aan, in zijn rood-witte pak: de Kerstman!
Ook hij zal harder moeten werken dan andere jaren. Hij heeft dan wel aan grotere kar voor de pakjes en een hele sliert rendieren om die voort te trekken, maar hij staat er wel alleen voor. Toch heeft de Kerstman aan de Noordpool elfen en kabouters in dienst die voor hem werken. Zij maken en verpakken het speelgoed en snoepgoed dat voor de kinderen bedoeld is. Maar de Kerstman moet alles wel zelf rondbrengen o.a. naar de SACN'ertjes.
Om rekening mee te houden:
Je mag maximaal één knuffelcontact (dit is het 'woord van het jaar'!) per gezin uitnodigen.
De SACN-gezinnetjes mogen met maximaal één en dezelfde persoon nauw contact hebben. 1,5 meter afstand houden is hierbij niet nodig.
Dus: dit jaar wordt onze Kerstman niet geknuffeld!
Woon je alleen? Dan mag je jouw knuffelcontact en nog één extra persoon uitnodigen bij je thuis. Deze personen mogen wel niet op hetzelfde moment in je huis zijn.
Buiten mag je met maximaal 4 personen samen zijn. Je moet wel 1,5 m afstand houden. Kinderen onder de 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Ho-ho-ho, ook voor de Kerstman is het dus geen normaal jaar! Maar toch zal hij van de partij zijn, want voor elk probleem bestaat er een oplossing.
Wij wensen jullie allemaal een fijn uiteinde en een heel succesvol 2021!

SACN