SACN

Sporting Atletiekclub Neerpelt

27-05-2023 - Oordegem

3 atleten namen deel aan de Ifam te Oordegem. Deze toch wel bijzonder grote meeting, daar waar steeds scherpe tijden gelopen worden.

De eerste atleet die mocht aantreden was Femke Vanhees op de 400m. Het mag gezegd worden, haar start was goed, maar omdat ze dacht valse start gemaakt te hebben ging ze op haar rem staan. Dit koste haar ongeveer een halve seconde wat jammer is, maar ondanks dit voorval liep ze voor de 3de wedstrijd op rij een nieuw persoonlijk record en scherpte ze opnieuw het clubrecord aan in een tijd van 58"64. Leergeld en goed bezig. Dit smaakt naar meer! Even opnieuw wat meer trainingsarbeid en dan gaan we richting de zomer!



Ruben Allaert mocht als junior evenzeer op de 400m aantreden. Ruben liep een mooie wedstrijd, maar mocht deze helaas niet vieren met een nieuw persoonlijk record. Tijd 50"42 Toch knap Ruben, blijf er in geloven, maak plezier en je komt er wel!



Afgelopen nacht rond 00u30 moest Jorne Vanherck nog aantreden op de 1500m. Hij liep een mooie wedstrijd en een mooie tijd van 3'55"27.

Proficiat atleten, jullie zijn goed bezig!