SACN

Sporting Atletiekclub Neerpelt

20-11-2022 - Pelt

Top-veldloop!



Amai, wat een drukte de eerste uren van de wedstrijd: je kon bijna over de koppen lopen en bijna allemaal blije gezichten! In een echt veldloopweertje op een heel gevarieerde omloop liepen de atleten voor wat ze waard waren.







Top-opkomst van de atleten!



De tweede grootste opkomst aller tijden in Limburg en dus ook bij onze club! Met maar liefst 601 deelnemers mogen we heel blij zijn. Veel meer mag het trouwens niet worden, want dan wordt ons parkje te klein voor de aanwezige massa.







Top-opkomst van de eigen atleten!



Van onze 210 wedstrijdatleten kwamen er 128 over de eindstreep. Dat kan je wel beschouwen als een record en dit voor het tweede jaar op rij.







Top-voorbereiding, top-de-dag-zelf én opruiming!



We gaan hier geen namen noemen, uit schrik om iemand over het hoofd te zien. Maar de man die voor de algemene coördinatie zorgde wil ik toch even vernoemen: zonder Peter Palmans zou het geen of een heel andere veldloop geweest zijn. Hij heeft er zeker het meeste tijd in geïnvesteerd, maar alleen kan niemand iets. Daarom bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft. Dat we na 15 u allemaal drijfnat geworden zijn is maar een detail.







Top-prestaties van onze eigen atleten!



Bij de cadetten jongens stonden twee SACN'ers op het podium: Witse Vandeweyer (goud) en Senne Hendrikx (zilver). Zjef Ceunen werd onze tweede winnaar (juniors heren). Frieda Hendrikx behaalde brons bij de masters. Bij de pupillen veroverde Jayden Vanhamond ook een bronzen medaille. Het eerste zilver van de dag werd behaald door Yfke Stessens (pupillen meisjes). Tuur Verheyen (pupil) zorgde dan weer voor het derde goud voor SACN. Nienke Stessens (pupil) mocht naar het podium voor brons. In de spurt wist Indy Lagarde het zilver te bemachtigen (scholieren) en Anneleen Vanderschoepen haalde het brons bij de seniors dames.



Drie keer goud, drie keer zilver, vier keer brons en dan nog zeven maal een vierde plaats: daar hadden we vooraf zeker voor getekend!







Bedankt allemaal en nog veel succes in de toekomst.



Hoofdtrainer SACN



Louis